Telefoni&Whatsapp&Wechat&Skype

  • Shaoli Jin: 008613406503677
  • Fati: 008618554057779
  • Ami:008618554051086

PP PE Fuafua Fua'ai Fua'ai Sua'i Knotless Upega Masini

w (1)
w (2)

O e fa'apopoleina ea - i le avea ai ma se tagata fa'atau fualaau 'aina ma fuala'au 'aina - i le fa'aaluina o le tele o tupe i le afifiina? Na e mauaina se fa'aseā a le tagata fa'atau e uiga i le fa'aleagaina o au oloa ona o le le lelei o le afifiina? Pe na e fefe e seti se aso e avatu ai ma se tagata faatau ona o le le lava o upega o fualaau aina ma fualaau faisua?

O le asō ou te manaʻo e faʻafeiloaʻi oe i se oloa faapena e mafai ona fesoasoani ia te oe e foia ai fesili o loʻo i luga. O le masini extruder e talafeagai mo le faʻaauauina o le gaosiga o le tasi-taimi e fausia ai le upega palasitika. E mafai ona gaosia mea eseese ma lapopoa e pei o se faamama o meafaigaluega pito i luga, le afifi o le fafaga i le sami, uaina, fualaau aina, fualaau faisua ma isi.

O le faagaoioiga o le masini, e faia i le sasaaina o mea mata i totonu o le masini. A maeʻa ona faʻafefeteina le palasitika, e faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina i le itu o le ulu ulu e ala i le taamilosaga o le sikulima ma le mamafa i totonu o le paelo.

Fa'amatalaga

E tolu a matou faʻataʻitaʻiga: HOTY45, HOTY50, HOTY60.O matou masini e mafai ona faʻamalieina manaʻoga eseese. E mafai ona maua ai fa'amatalaga eseese o upega fa'apa'u, upega mafolafola, upega fa'ata'ita'i, upega e leai ni nonoa, upega malu faleoloa ma upega fa'alautele.

Fa'atatauga

E fetaui lelei mo meaʻai faʻapipiʻi meaʻai, gaosiga o meaʻai, fale faʻatoʻaga, faleoloa faʻatau, faleoloa fualaʻau, faleoloa faʻatau.

Tau Fa'atatau

Pe a faatusatusa i isi tagata gaosi oloa i le maketi, o matou masini faʻamatalaga o, e mafai ona fetaui ma manaʻoga eseese. Ma o tatou tau e mai se tulaga maualalo i le maketi, o le oloa e sili atu le malosi ma le tumau. O le suiga fou lea o taga mesh masani, ma tau na o le afa o lena. O lea e maualuga tupe maua e mafai ona fesoasoani ia te oe e maua vave tupe, ma e maualalo tupe teu faafaigaluega, o lea o se filifiliga lelei mo oe e amata ai se pisinisi a matou faatau atu. O le tulaga foi o le gaosiga maualuga maualuga, e mafai ona faʻamalieina ou manaʻoga ma le lelei.

Fa'amaonia

Filifili a matou uiga lelei e le tatau ona popole! O le matou falegaosimea ua leva ona faʻaaogaina ma e tele a matou poto masani.

O a matou mea eletise e faʻaaogaina Schneider, Siemens ma isi faʻavaomalo lauiloa faʻailoga o mea eletise, faʻamaoni ma faʻatuatuaina, faʻamautinoaga lelei, auaunaga faʻamautinoaga lelei faʻavaomalo.

O le a matou faamaumauina le vitio o le masini aʻo leʻi tuʻuina atu mai le faleteuoloa, ma tuʻuina atu foʻi le tusi faamaonia o le asiasiga o le masini.

O vaega autu e faʻamaonia i totonu o le tausaga e tasi, ma a maeʻa le faʻatau, matou te tuʻuina atu foʻi tagata lipea i fafo e toe faʻaleleia.

Faafesootai matou

Facebook: LongKou HOTY Alamanuia Masini

Telefoni/whatsapp/wechat:008613406503677

Email: shaoli@lkhoty.cn  melody@khoty.cn

O isi

PS Mea'ai Cintainer Foam Machine

EPS Foam Cup Machine Laina Gaosia

Fa'aaliga o oloa ua mae'a

w (2)
w (1)
q (4)
q (2)
q (3)

Taimi meli: Iuni-07-2024