Telefoni&Whatsapp&Wechat&Skype

  • Shaoli Jin: 008613406503677
  • Fati: 008618554057779
  • Ami:008618554051086

Alamanuia Dynamics Ma Atinae O Extrusion Tekonolosi

 

1

Alamanuia Tala Fou:

I le taimi nei, o loʻo faʻaalia e tekinolosi faʻapipiʻi se tulaga malosi i le tele o vaega.

I le tulaga o le extrusion palasitika, o le tele o kamupani o loʻo faʻafouina pea a latou meafaigaluega ma tekinolosi e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o oloa palasitika. O le tuputupu aʻe o mea fou tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaosoina ai le manaʻoga mo le faʻaleleia atili o tekonolosi ma meafaigaluega.

I le tasi itu, faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻaogaina o le gaosiga o palasitika biodegradable ua avea ma taulaiga fou. O pisinisi talafeagai ua faʻateleina a latou suʻesuʻega ma atinaʻe tupe teufaafaigaluega, faʻaleleia faiga faʻapipiʻi e faʻaleleia ai le faʻatinoga ma le gaosiga lelei o mea e mafai ona faʻaogaina.

I le isi itu, faʻamalosia e le faʻaauauina o le atinaʻeina o pisinisi e pei o le fausiaina ma taavale, o manaʻoga saʻo mo oloa faʻapipiʻiina e pei o faʻamatalaga palasitika ma paipa faʻatasi ai ma mea faʻapitoa ma fausaga faʻalavelave ua faʻateleina. O le faʻaogaina ma le faʻaogaina o molds maualuga-saʻo i faiga faʻapipiʻi ua faʻateleina le taua.

 

Fa'asologa o Atina'e i le Lumana'i:

Muamua, o le agai atu i le atamai o le masani lea. Mai le mataʻituina ma le faʻataʻitaʻiga otometi fetuunaiga o le faʻagasologa o le extrusion i le suʻesuʻeina ma le faʻapipiʻiina o oloa, o le faʻaogaina o faiga faʻapitoa o le a faʻaleleia atili ai le gaosiga lelei ma le mautu lelei o oloa, ma faʻaitiitia ai tau o galuega.

Lona lua, o mea fou e fa'aosoina ai le suiga o faiga fa'atosina. O mea fou tu'ufa'atasiga o lo'o fa'aauau pea e pei o palasitika, fafie, alumini, ma isi mea e mana'omia ai le fa'aauauina pea o le fa'aleleia atili o tekonolosi fa'apipi'i i le fa'atekonolosi fa'atasi e fa'amalieina ai mana'oga o le gaosiga o uiga eseese o meafaitino.

E le gata i lea, i le tulaga o le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, o mea faʻapipiʻi o le a sili atu ona gauai atu i le maualalo o le malosi, ma o le faʻaogaina o le eletise ma le faʻamafanafana ma le faʻamafanafanaina o le a sili atu ona faʻaleleia atili le faʻaogaina o le malosi.

Ma le mea mulimuli, o le a sili atu le malosi o tauvaga maketi o le lalolagi. Faatasi ai ma le faʻasalalauga ma le atinaʻeina o tekinolosinology, extrusion process fesootai pisinisi i itulagi eseese o loo faaleleia pea lo latou faatauva. Felagolagomai fa'ava-o-malo ma tauvaga o le a ola fa'atasi, fa'alauteleina le alualu i luma o tekinolosi fa'agasologa ma meafaigaluega.


Taimi meli: Aukuso-06-2024