Telefoni&Whatsapp&Wechat&Skype

  • Shaoli Jin: 008613406503677
  • Fati: 008618554057779
  • Ami:008618554051086

EPE Foam Sheet su'esu'ega maketi

O le EPE o se polyethylene fetuutuunai, e lauiloa foi o le foam sheet, o se oloa polyethylene maualuga foam e gaosia e ala i le extrusion o le polyethylene maualalo maualalo e avea ma mea autu. E faʻatoʻilaloina le le lelei o le maʻaleʻale, faʻaleagaina ma le toe faʻaleleia o le kelu foamed masani. Ma o le EPE e tele mea lelei e pei o le vai ma le susu, faʻasaoina o le vevela, palasitika lelei, puipuiga o le siosiomaga, malosi faʻalavelave faʻafefe, ma o loʻo i ai le malosi o vailaʻau. Fa'aaoga lautele i mea fa'aeletoroni, mea taulima, tioata, ceramics, uaina ma meaalofa, mea tau meafaigaluega, meataalo, mea e mana'omia i aso uma ma isi oloa afifiina. pepa foam o loʻo faʻapipiʻi i le lelei o le faʻaogaina o le faʻatinoga, e le gata e le faigofie ona nutimomoia ma le puipuiga o le siosiomaga, ae faʻaaoga lautele i mea taʻaloga puipuiga pads, mea faʻaola ola ma isi sapalai ola, o loʻo faʻalauteleina le faʻaogaina o le foam sheet.

Saina
O lo'o malosi pea le mana'oga a Saina mo le pepa foam EPE, ma o lo'o i ai se tulaga e le lava sapalai. E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le China Packaging Association, i tausaga talu ai nei, o le averesi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le EPE foam sheet manaoga i Saina ua sili atu i le 15%. O lo'o fa'atupula'ia fo'i le mana'oga mo le EPE foam i le vaega o meaafale ma vaega ta'avale, ae o lo'o aga'i atu fo'i le fa'alapotopotoga tu'uina atu i se tumutumuga o atina'e, ma ua fa'atupula'ia le fa'aogaina o le pepa foam EPE. I le taimi nei, o le gaosiga o le EPE foam material ua sili atu ona atinaʻe i le Pearl River Delta, ma o le gaosiga ma le faʻaaogaina o pisinisi faʻapitoa ua maua ai le sili atu o le tamaoaiga, ma o taunuuga e taua tele. O le taimi nei o le gaosiga o mea o loʻo faasolosolo malie ona faʻalauteleina i Zhejiang, Shanghai, Shandong ma isi itumalo ma taulaga.

I fafo
O le manaʻoga mo le EPE foam pepa i le maketi faʻavaomalo o loʻo faʻaalia foi le faʻatupulaia o tulaga. Faatasi ai ma le fesoʻotaʻiga o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi atoa, o oloa a le EPE foam sheet a Saina ua maua foi le gauai lautele i maketi faavaomalo. E tusa ai ma faʻamaumauga a le aganuʻu, o le aofaʻi o oloa auina atu e Saina o le EPE foam sheet ua faʻaalia ai le faʻatupulaia o tausaga taʻitasi i tausaga talu ai, aemaise lava le faʻatau atu i Asia, Europa ma Amerika i Matu o loʻo faʻatupulaia le maketi.

Muamua lava, o atunuʻu atinaʻe e pei o Europa ma le Iunaite Setete o loʻo i ai le maualuga o manaʻoga mo le lelei ma le siosiomaga o faʻatinoga o mea faʻapipiʻi, aemaise lava i fanua o mea faʻaeletoroni, masini faʻafomaʻi, meafaifaʻaili saʻo, ma isi, EPE foam sheet ua faʻateleina faʻaaogaina. , ma o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaʻoga maketi.

Lona lua, o loʻo faʻatupulaia foi le manaʻoga mo le EPE foam i Asia. Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o atunuʻu Asia ma le faʻateleina o le gaosiga o gaosiga, o loʻo faʻaauau pea ona siitia le manaʻoga mo mea faʻapipiʻi. Aemaise lava i Saina, Initia ma Asia i Sautesasae ma isi nofoaga, ua faʻaaogaina lautele, o le maketi gafatia e tele.

Mulimuli ae le o le iuga, o maketi o loʻo tulaʻi mai e pei o Aferika ma Latina Amerika o loʻo faʻaalia foi le tele o manaʻoga mo le EPE foam pepa. Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga i nei itulagi, o le EPE foam sheet ua faasolosolo malie ona avea ma oloa maualuga i nei maketi ona o ona uiga mama ma umi.

Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻafouina o le EPE foam sheet technology, o le lautele o le faʻaogaina o le EPE foam sheet o loʻo faasolosolo malie ona faʻalauteleina. I le aotelega, o le atinaʻeina o le EPE foam sheet i le maketi faʻavaomalo e matua faʻamoemoeina, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaoga o maketi, ma faʻaalia ai le tele o faʻamoemoega o talosaga i le maketi o le lalolagi, o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea le faʻaauauina o le malosi o le atinaʻe i le maketi faava o malo, ma avea ma se sui taua o le alamanuia afifiina lalolagi.

a
e

Taimi meli: Iuni-26-2024