Telefoni&Whatsapp&Wechat&Skype

  • Shaoli Jin: 008613406503677
  • Fati: 008618554057779
  • Ami:008618554051086

Epe Knotless Net Machine Ma'ema'e Ma Fa'asao E Tatala Se Vaega Fou I le Fa'agai'iina o Palasitika

1

Talu ai nei, o le EPE Knotless Net Machine ua tosina mai ai le lautele o le mafaufau i le tulaga o le gaosiga o palasitika.

O le EPE Knotless Net Machine, e avea o se masini gaosiga maualuga, o loʻo faʻasolosolo ona faʻaaogaina i le maketi. O lo'o i ai fa'amanuiaga taua e pei o le maualuga maualuga, fa'asaoina o le malosi, ma le mautu lelei o oloa i le gaosiga. Pe a faʻatusatusa i masini masani, e mafai ona sili atu ona saʻo le pulea o le tele ma le tele o fesoʻotaʻiga, faʻafeiloaʻi manaʻoga eseese o pisinisi eseese mo fesoʻotaʻiga e leai ni nonoa.

I le taimi nei, o le EPE Knotless Net Machine o loʻo iai sona sao taua i faʻalapotopotoga e pei o faigafaiva, faʻatoʻaga, ma fale gaosi oloa. Mo se fa'ata'ita'iga, o upega fagota o lo'o fa'aaogaina i faigafaiva, upega puipui i fa'ato'aga, ma upega fa'apipi'i mo oloa eseese e manuia uma mai le gaosiga lelei ole EPE Knotless Net Machine.

Ole lumana'i atina'e ole EPE Knotless Net Machine e matua lautele. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi, o le a faʻaleleia atili lona faʻatinoga, o le gaosiga o le gaosiga o loʻo faʻamoemoe e maualuga atu, ma o tau o loʻo faʻamoemoe e faʻaititia atili. I le taimi nei, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o manaʻoga maketi mo oloa maualuga ma maualuga le faʻaogaina, o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina le maketi o le EPE Knotless Net Machine.

O atina'e fa'atatau ma fa'alapotopotoga su'esu'e o lo'o fa'ateleina a latou tupe fa'afaigaluega R&D, ua naunau e atia'e le sili atu le atamai ma le si'osi'omaga EPE Knotless Net Machines e fa'amalieina le fa'atuputeleina o mana'oga tau si'osi'omaga ma tauvaga maketi. Ou te talitonu i se taimi lata mai, EPE Knotless Net Machine o le a aumaia le tele o mea fou ma avanoa atinaʻe i pisinisi eseese.


Taimi meli: Aukuso-14-2024